Bäst på tätskikt i Stockholm

Vad är tätskikt?

Tätskikt är ett byggmaterial som används vid takläggning för att hindra fukt från att komma in där det kan göra skada. Det används på yttertak, p-däck, terasser, eller annan del av en byggnad som behöver skyddas från väder och vind. Tätskikt kan användas på olika typer av tak och bromattor: Papptak, duktak, PVC-tak, bromatta till husgrunder, bromatta till innergårdar och gjutasfalt. Ett annat användningsområde för tätskikt är till exempel pooler och dammar där syftet är att vattnet inte ska läcka ut. Vår specialitet är tätskikt på allt som har med tak och innergårdar att göra.

Varför tätskikt?

För att hålla fukten borta från material som inte tål att komma i kontakt med väta. En byggnads ytterskal måste vara tätt mot fukt utifrån. Lika viktigt är det att förhindra fukt som kan komma inifrån. Det kan vara en djungel att hitta rätt sorts tätskikt då det finns många olika att välja bland. Vi löser det år er och ser till att ni får rätt produkt som håller år efter år.

Tätskikt
Tätskikt Stockholm

Vilka är vi?

Märsta Plåt är ett väletablerat plåt- och tätskiktsföretag med många års erfarenhet i branschen. Sedan 2006 hjälper vi företag, privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med tätskikt, takarbeten och plåtarbeten. Vi har vårt säte i Märsta norr om Stockholm och jobbar mot hela Stockholmsområdet samt Uppsala.

Inga jobb är för stora eller för små, vi kan ta oss an 50 kvm lika väl som 100.000 kvm. Vi jobbar både med nybygge och underhållsarbete. Med ett brett kontaktnät har vi goda samarbetspartners inom hela byggsektorn. Som företag har vi entreprenadförsäkring och är godkända för F-skatt. Kompetensutveckling är viktigt för oss och våra medarbetare har gedigen kompetens, erfarenhet och levererar högsta kvalitet.

Som kund hos oss ska du känna trygghet genom att vi levererar det som utlovats och gör det riktigt bra. Så bygger vi långvariga kundrelationer.

Hur tänker vi kring hållbarhet och miljö?

Vår ambition är att vara den främsta tak – och tätleverantören som överträffar kundens förväntningar. För oss är det viktigt att ta ansvar för miljön genom att jobba hållbart på alla sätt vi kan. Detta är ett pågående arbete mot en mer miljövänlig verksamhet där många små och stora förändringar kommer leda oss in i framtiden. Med vår miljöcertifiering kan kunden känna sig trygg med att vi lever upp till de miljökrav som kunden ställer på oss. För att vi vill vara det självklara valet bland tätskiktsentreprenörer.

Call Now Button070-774 12 04